Den Haag e.o.0707113770

Reparatie van uw Wasmachine in de regio Den Haag

WASMACHINE REPARATIE

WASMACHINE STORING MELDEN

Als dé witgoed reparatie servicedienst kunt u bij ons terecht voor uw wasmachine reparatie. Maakt de wasmachine een vreemd geluid, pompt hij het water niet af, centrifugeert hij niet meer, reageert het bedieningspaneel niet meer, lekt er water uit de wasmachine of geeft hij een vreemde foutcode? Dit zijn slechts een paar voorbeelden, van de diverse wasmachine merken, waarbij wij een reparatie kunnen uitvoeren.

Voor een service afspraak vult u het storingsformulier in en wij nemen contact met u op!

U kunt de reparatie bij ons pinnen of contant voldoen.

Reparatie aan uw wasmachine:

Alle vermelde prijzen zijn “richt prijzen” en puur om u een idee te geven wat de kosten ongeveer zullen zijn. Omdat er zeer veel voorkomende defecten mogelijk zijn, kunnen wij deze niet allemaal omschrijven, ook bij niet omschreven storingen kunnen wij een reparatie uitvoeren !

 • Uw wasmachine maakt een raar geluid tijdens wassen of centrifugeren, ratelend geluid:

  Er zit iets in uw trommel. Dit moet om, verdere schade aan uw machine te voorkomen, verwijderd worden. Afhankelijk van de tijd en bereikbaarheid moet u denken aan een reparatie prijs van 80 ~ 120 euro

 • De wasmachine trommel draait niet meer:

  Uw motor hoort u wel draaien maar de trommel blijft stil staan? Dit is door onze monteurs bijna altijd direct op te lossen. U moet denken aan een reparatie prijs van 60 ~ 90 euro.

 • Uw wasmachine trommel draait niet meer of Knettert of Ruikt soms branderig of u hoort tikjes:

  De aansturing van u wasmachine motor werkt niet meer naar behoren. Dit is door onze monteurs 99 van de 100 keer direct op te lossen. Afhankelijk ven het merk en de gebruikte motor moet u denken aan een reparatie prijs van 90 ~ 140 euro

 • Uw wasmachine centrifugeert niet:

  De aansturing van u wasmachine motor werkt niet meer naar behoren. Dit is door onze monteurs 99 van de 100 keer direct op te lossen. Afhankelijk ven het merk en de gebruikte motor moet u denken aan een reparatie prijs van 90 ~ 140 euro.

 • Uw wasmachine Rammelt, Bonkt erg bij het draaien:

  De wasmachine danst bijna van zijn plek. De schokken worden niet goed opgevangen. Onze monteurs hebben hier de oplossing voor zodat u weer met normaal geluid kan wassen. Afhankelijk van merk, type en bereikbaarheid is de reparatie prijs hiervoor 110 ~ 140 euro.

 • Uw wasmachine doet veel langer over het wasprogramma:

  Het programma duurt langer dan gemiddeld. De kans bestaat dat het wasgoed is niet helemaal schoon is. Er is dan een defect met de aansturing van de verwarming of het element. Kosten voor deze reparatie bedragen 130 ~150 euro.

 • Uw wasmachine lekt, er ligt water op de grond:

  Er kan bijvoorbeeld een gat in het deurrubber van uw wasmachine zitten. Onze monteurs hebben een aantal deurrubbers op voorraad. U moet denken aan een reparatie prijs van 90 ~ 140

 • Er blijft water in de wasmachine staan, hij pompt niet af:

  Dit kan een verstopping zijn in de machine, in dit geval moet u denken aan een reparatie prijs van 60 ~ 90 euro. In het geval van een defect in het afvoersysteem moet u denken aan 120 ~145 euro.

 • Uw bosch / Siemens wasmachine geeft een f6 storing en start niet of is halverwege het programma gestopt:

  Vermoedelijk is uw deurvergrendeling defect, of uw handgreep afgebroken, ook komt het voor dat de bedrading verbrand is. Kosten om dit op te lossen liggen ongeveer tussen de 70 - 100 euro.

 • Uw wasmachine geeft een E02 (Bosch/Siemens) of E9 (AEG) storing:

  Een bezoek is noodzakelijk, het resetten van de machine zal normaal gesproken totaal zo'n 60 euro kosten, het vervangen van de elektronica zelf is afhankelijk van het type en niet bij benadering te zeggen.

 • Wasmachine neemt geen water:

  Maak een afspraak voor de monteur, vaak is een probleem met de watertoevoer eenvoudig op te lossen, de kosten variëren tussen de 60 - 110 euro.

 • Wasmachine (Bosch / Siemens) geeft code F1 en start niet:

  Maak een afspraak voor de monteur, vaak is een probleem met de watertoevoer eenvoudig op te lossen, de kosten variëren tussen de 60 - 110 euro.

 • Vreemde lucht, stinkende wasmachine:

  Vaak is een probleem met de verwarming eenvoudig op te lossen, de kosten variëren tussen de 90 - 140 euro.

 • Wasmachine pompt alleen af, verder niet te bedienen:

  Deze storing is helaas niet zelf op te lossen, hiervoor zal een monteur moeten langskomen om te constateren wat de oorzaak is van het defect/de lekkage. Neem contact op via het storing formulier, prijs indicatie 70 - 140 euro.

WASMACHINE STORING MELDEN