Den Haag e.o. 0707113770

Reparatie van uw kookplaat in de regio Den Haag

Het coronavirus houdt de gemoederen flink bezig en is zowel op het werk als in onze sociale omgeving het gesprek van de dag.
Binnen onze organisatie blijven we de ontwikkelingen nauwgezet volgen, zitten we dicht op de bal en doen we er alles aan om onze dienstverlening richting onze klanten te borgen vanuit een veilige en gezonde werkomgeving.

Wanneer u met ons een afspraak maakt vragen wij u met de volgende punten rekening te houden:
- Wanneer u verkouden bent of andere symptonen heeft die eventueel aan corona te koppelen zijn, vragen wij u de afspraak met ons te annuleren.
- Wanneer wij bij u zijn tijdens het bezoek, vragen wij u gepaste afstand met de monteur te bewaren, om u en onze gezondheid te waarborgen.


Mocht u twijfelen of vragen hebben, contact ons dan, bij voorkeur per mail of what's app.

KOOKPLAAT REPARATIE

KOOKPLAAT STORING MELDEN

Een reparatie aan een inbouwkookplaat kan lonend zijn, is het een inductie kookplaat of een keramische kookplaat. Worden de pannen niet meer herkend of vliegen de stoppen u om de oren? Wij kunnen bij u langs komen om te bepalen of de kookplaat reparatie nog de moeite waard is.

Voor een service afspraak vult u het storingsformulier in en wij nemen contact met u op!

U kunt de reparatie bij ons pinnen of contant voldoen.

 • Storingen aan uw kookplaat:
  Om u te helpen de juiste wasmachine storing aan onze monteurs door te geven hebben wij een aantal veel voorkomende storingen beschreven. Alle vermelde prijzen zijn “richt prijzen”. Staat uw omschrijving er niet bij, neem dat contact met ons op.
 • Een zone van uw kookplaat gloeit niet meer op / niet warm:
  Er is een straalelement defect van uw kookplaat, afhankelijk van merk en type kan deze gerepareerd worden. De kosten van de reparatie zijn ongeveer 150 ~190 euro.
 • Een kookzone van uw kookplaat gaat niet meer uit, blijft altijd volledig verwarm:
  De aansturing van uw kookplaat is defect. Afhankelijk van het type kookplaat zal de reparatie zo’n 120 ~ 170 euro kosten.
 • De groepenkast raakt overbelast:
  Er zit een kortsluiting in uw kookplaat. Alleen onderzoek ter plekke kan een goede richtprijs geven.
 • Uw kookplaat werkt goed, uw werkplaat (ruit) is gebarsten:
  Afhankelijk van het merk en type van uw kookplaat is dit goed te vervangen. Prijs is afhankelijk van type, kosten zijn vaak te verhalen op de inboedelverzekering.
 • Slechts 1 helft van uw inductie kookplaat werkt:
  Afhankelijk van het merk en type van uw kookplaat is dit te. Prijs is afhankelijk van type.

KOOKPLAAT STORING MELDEN