Den Haag e.o. 0707113770

Reparatie van uw koelkast in de regio Den Haag

Het coronavirus houdt de gemoederen flink bezig en is zowel op het werk als in onze sociale omgeving het gesprek van de dag.
Binnen onze organisatie blijven we de ontwikkelingen nauwgezet volgen, zitten we dicht op de bal en doen we er alles aan om onze dienstverlening richting onze klanten te borgen vanuit een veilige en gezonde werkomgeving.

Wanneer u met ons een afspraak maakt vragen wij u met de volgende punten rekening te houden:
- Wanneer u verkouden bent of andere symptonen heeft die eventueel aan corona te koppelen zijn, vragen wij u de afspraak met ons te annuleren.
- Wanneer wij bij u zijn tijdens het bezoek, vragen wij u gepaste afstand met de monteur te bewaren, om u en onze gezondheid te waarborgen.


Mocht u twijfelen of vragen hebben, contact ons dan, bij voorkeur per mail of what's app.

KOELKAST REPARATIE

KOELKAST STORING MELDEN

WBij een inbouw koeler, koelkast, vriezer is er vaak met een simpele reparatie een vervanging te voorkomen. Sluit u koelkastdeur / vriezerdeur niet meer goed, staat er water in de koelkast, is er overmatige veel ijs op de achterwand, slaat de kast niet meer aan of juist niet meer uit? Wij komen graag bij u langs voor de koelkast / vriezer reparatie.

Voor een service afspraak vult u het storingsformulier in en wij nemen contact met u op!

U kunt de reparatie bij ons pinnen of contant voldoen.

 • Storingen aan uw koelkast / vriezer:
  Om u te helpen de juiste wasmachine storing aan onze monteurs door te geven hebben wij een aantal veel voorkomende storingen beschreven. Alle vermelde prijzen zijn “richt prijzen”. Staat uw omschrijving er niet bij, neem dat contact met ons op.
 • De koelkast of vriezer word niet koud genoeg:
  De thermostaat werkt niet goed, deze moet worden vervangen. afhankelijk van type en merk kan hier te plekke een kostenopgaaf gegeven worden.
 • De koelkast of vriezer word niet koud genoeg:
  Er zit te weinig koelvloeistof in het koelcircuit. Er is een lekkage die moet worden opgespoord. Vanwege de vaak hoge kosten voert esr deze reparatie niet meer uit.
 • De koelkast of vriezer word niet koud genoeg de motor wordt erg warm:
  De compressor is defect en word erg warm. Vanwege de vaak hoge kosten voert esr deze reparatie niet meer uit.

KOELKAST STORING MELDEN