Den Haag e.o. 0707113770

Reparatie van uw Droger in de regio Den Haag

Het coronavirus houdt de gemoederen flink bezig en is zowel op het werk als in onze sociale omgeving het gesprek van de dag.
Binnen onze organisatie blijven we de ontwikkelingen nauwgezet volgen, zitten we dicht op de bal en doen we er alles aan om onze dienstverlening richting onze klanten te borgen vanuit een veilige en gezonde werkomgeving.

Wanneer u met ons een afspraak maakt vragen wij u met de volgende punten rekening te houden:
- Wanneer u verkouden bent of andere symptonen heeft die eventueel aan corona te koppelen zijn, vragen wij u de afspraak met ons te annuleren.
- Wanneer wij bij u zijn tijdens het bezoek, vragen wij u gepaste afstand met de monteur te bewaren, om u en onze gezondheid te waarborgen.


Mocht u twijfelen of vragen hebben, contact ons dan, bij voorkeur per mail of what's app.

WASDROGER REPARATIE

DROGER STORING MELDEN

Bij de wasdrogers zijn de laatste jaren grote stappen gezet in energiezuinigheid, wij repareren uw wasdroger ongeacht het model, luchtdroger, condensdroger of warmtepompdroger. Word uw wasgoed niet droog, geeft de droger melding van het legen van de waterbak, is de droger niet warm, hoort u de trommel niet meer ronddraaien, reageert de bediening niet meer of komen er vreemde meldingen op het display? Wij helpen u weer aan een werkende droger, een wasdroger reparatie bij ons in goede handen.

Voor een service afspraak vult u het storingsformulier in en wij nemen contact met u op!

U kunt de reparatie bij ons pinnen of contant voldoen.

Reparatie aan een wasdroger:
Om u te helpen de juiste wasdroger storing aan onze monteurs door te geven hebben wij een aantal veel voorkomende storingen beschreven. Alle vermelde prijzen zijn “richt prijzen”. Omdat er zeer veel voorkomende defecten mogelijk zijn, kunnen wij deze niet allemaal omschrijven, ook bij niet omschreven storingen kunnen wij een reparatie uitvoeren !

 • De deur van de wasdroger schiet automatisch open:
  Uw wasdroger heeft een defect in de luchtcirculatie, de wasdroger wordt te warm. De reparatie van uw wasdroger zullen tussen 100 ~ 120 euro kosten.
 • De wasdroger stopt halverwege, knippers zoals aan het begin van het programma:
  Uw wasdroger heeft een elektronica fout. De reparatie is afhankelijk van het merk wasdroger. De reparatie kosten kunnen wij slechts ruim schatten op 110 ~190 euro.
 • De wasdroger is te vroeg klaar met zijn Programma, het wasgoed is nog nat / vochtig:
  Uw wasdroger heeft een elektronica fout. De vochtigheidsgraad van uw wasdroger wordt verkeerd omgezet. Reparatie kosten 90 ~ 120 euro.
 • Het wasgoed wordt er warm / heet in de wasdroger, maar het droogt niet:
  Er is een defect in de luchtcirculatie van uw wasdroger. De machine wordt hierdoor te warm. reparatie kosten 100 ~ 120 euro.
 • Uw wasdroger maakt een schrapend geluid:
  De wasdroger heeft een defect bij de lagers / geleiders. Kosten reparatie 125 ~145 euro.

WASDROGER STORING MELDEN