Den Haag e.o. 0707113770

Voor al uw klussen in en rondom het huis, maar ook voor een praatje: DeOntzorgCentrale.nl Vaak, als wij bij klanten zijn, wordt...


Voor al uw klussen in en rondom het huis, maar ook voor een praatje: DeOntzorgCentrale.nl

Vaak, als wij bij klanten zijn, wordt ons gevraagd of we ook even tijd hebben om naar diverse “kleine” dingen als een lampje, keukenkastje, schilderrijtje etc. te kijken.

Omdat wij dit, door tijdsdruk, niet voor onze klanten kunnen doen, werken wij hier samen met  DeOntzorgCentrale.nl

“ Het ophangen van een schilderijtje of een gordijn, het snoeien van de heg, het monteren of demonteren van een kast: De Ontzorg Centrale komt voor elk klusje, maar u kunt ook uw klusjes verzamelen. Ook kunnen klusjes samen gedaan worden. Een klusje en een praatje!”

Voor al uw klussen in en rondom het huis, maar ook voor een praatje. Een klusjesman die niet alleen álle kleine en grote klussen in en om het huis doet, maar ook even uw bloeddruk opmeet. Of iemand die helpt bij het boodschappen doen en die daarna gezellig een kopje koffie met u drinkt. Het lijkt een vreemde combinatie, maar veel ouderen in onze samenleving zitten met smart op zo'n initiatief te wachten. Rob Herrebout richtte daarom De Ontzorg Centrale op; voor kleine én grote klussen en voor persoonlijke aandacht en ondersteuning.

Totaalzorg voor thuisDe Ontzorg Centrale wil uw ‘steun en toeverlaat’ zijn om het dagelijks leven, op allerlei terrein, in goede banen te leiden en u terzijde te staan. Niet alleen voor een klusje maar ook voor een praatje. Kortom, alle diensten waar u uw kinderen, familie of vrienden niet mee wilt belasten. De focus ligt op het ontzorgen van ouderen, maar iedereen kan een beroep doen op De Ontzorg Centrale.

Telefoon  0174 - 76 88 88
Website http://www.deontzorgcentrale.nl/

Laat uw vaatwasser u in de steek ? Opzoek naar een nieuwe vaatwasser? Check onze webshop voor de...


Laat uw vaatwasser u in de steek ? Opzoek naar een nieuwe vaatwasser? Check onze webshop voor de mogelijkheden!
Http://shop.esrwitgoed.nl
#esrwitgoed #siemenshome_nl
https://www.instagram.com/p/B6RbI1qB5ak/?igshid=10jjj81tpndwm

Gebruik het juiste wasmiddel !


Prachtig al de highway, hamster, 2 halen 1 betalen, euro, perfekt of andere aanbiedingen. U bent lekker goedkoop uit en genoeg wasmiddel voor meerdere weken, inslaan en lekker wassen maar !

Let hierbij vooral op wat u koopt ! Een prachtig voorbeeld van verkeerd gebruik is bij een oudere dame. De wasmachine staat te draaien en de gehele douche staat vol water. Conclusie, de wasmachine lekt, PANIEKK !

Uiteraard zijn wij snel ter plekke en onderzoeken de machine, we kunnen echter niets vinden. Via het testprogramma laten we de machine volledig vollopen tot een onnatuurlijk hoog waterniveau. Maar geen druppel lekkage te vinden. Inwendig de machine gecontroleerd en ook de afvoer loopt perfekt af. 

Wat nu….

Dan vragen wij met welk wasmiddel er is gewassen, er komt een doos poeder en vloeibaar op tafel.

image

Niets aan de hand, het zijn beide wasmiddelen voor de wasmachine, totdat blijkt dat het speciale wol-wasmiddel door de gebruiker bij het gewone 60 graden katoen programma is gebruikt.

Dit is niet goed !

Wij vertellen de klant dat dit de oorzaak is van het wateroverlast. Om de klant te overtuigen zetten we de machine aan zonder wasgoed met het wol-wasmiddel. En zie het resultaat, binnen 3 minuten is de machine al volledig vol schuim.

image

Bij aanschaf van wasmiddel moet je altijd kijken voor welke was het wasmiddel geschikt is. Er zit niet voor niets verschil in, de schuimkracht kan zoals u ziet behoorlijk verschillen (ruikt meestal wel lekker).

Wij blijven poeder wasmiddel adviseren, met de juiste dosering welke op de verpakking staat vermeld. Zuinigheid in wasmiddel kan tot stank leiden, overdosering van wasmiddel tot overmatige schuimvorming.

Doen uw machines vreemd en weet u geen raad, geef uw storing aan ons door !
http://www.reparatiewasmachinevaatwasser.nl/

Prachtig project i.o.v. Heering Office & Meubelsfabriek van Kester !


Weer een prachtige opdracht van @Heering Office ( het bedrijf voor uw complete kantoorinrichting ). Samen met @Meubelfabriek van Kester , die een maatwerk keuken heeft geplaatst, de inbouwapparatuur verzorgd.

Stijvol design gecombineerd met mooie inbouw apparatuur van Etna en Siemens. Tafelblad van een hoogwaardige kunststof met robuuste stenen-look waardoor het bijna niet te onderscheiden is van echt steen met een verzonken spoelunit.

Afgemonteerde inbouwapparatuur zoals een stille Siemens vaatwasser met warmtewisselaar voor een goede droging. De touch-bedienbare inductie kookplaat van Siemens, een recirculatie afzuigkap met koolstoffilter van Etna met rvs wand maakt dit tot een prachtig geheel.

Om de gebruikers zo min mogelijk omkijken te geven is er gekozen voor een No-Frost koelkast van Siemens met een vita-fresh lade. Zo hoeft het vriesgedeelte niet meer te worden ontdooid en blijven de groenten langer vers !

Voor het opwarmen en bakken is gekozen voor een uitgebreide Etna combi-magnetron en een oven.

Opruimen, schoonmaken, testen…

reparatie vaatwasser, pompt niet


Nog even een “noodkreet” voor iedereen die zijn vaatwasser heel wil houden en (misschien nog wel belangrijker) niet vergiftigd wil worden.

GOOI NOOIT GOOTSTEENONTSTOPPER IN JE VAATWASSER!!!!

Deze rommel is ALLEEN om verstopte rioleringsleidingen uit te bijten en zelfs dan moet je jezelf afvragen of je hier gebruik van wil maken (milieu).

Een vaatwasser is een watercirculatiesysteem en wast dus door ingenomen water te hergebruiken. Vraag jezelf dus af of je in deze machine, waarin je over het algemeen de dingen wast waarvan je eet en drinkt, een dergelijk ZWAAR GIFTIG goedje wil hebben .

Verder is het Fataal voor alle keerringen en rubberslangen in de machine. Gevolg is dus dat na verloop van tijd de machine gewoon spontaan uit elkaar valt.

Ook is het nutteloos omdat verstoppingen in een vaatwasser NIET voor komen, als water niet afgevoerd word komt dit meestal door een obstakel in de pomp(stuk glas, fruitpit of iets dergelijks) en dus zal deze TROEP niets verbeteren.

Dus bij afvoerproblemen; reinig filters en kijk pomp na op obstakels als dit mogelijk is (niet bij alle modellen) en bel anders een monteur!! (070-711.377.0 liefst mij natuurlijk).

Dit is altijd goedkoper dan een fles gif en daarna een nieuwe vaatwasser!!!

Witgoedmonteur, Reparatie vaatwasser nodig, woont u in de regio van Den Haag ? Meld dan direct u storing digitaal aan op:

http://www.reparatiewasmachinevaatwasser.nl/storingsformulier

Miele er is geen .....


Iedereen kent de uitdrukking van vroeger wel, Miele er is geen betere, maar wat als we daar nu eens beter naar gaan kijken ?

Onze witgoed monteur krijgt het bijna dagelijks nog te horen, “onze ouders hebben ruim 20 jaar met hun Miele machine gedaan”, dus moet het wel kwaliteit zijn. Merken als Siemens, Aeg, Bosch, Electrolux, Asko worden als kleine jongens in 3 seconden tot tweede-rangs merken gedegradeerd, deze gaan nooit 20 jaar mee. En terecht hoor ik iedereen denken ! 

Daar is onze witgoed monteur het dus NIET mee eens !  Siemens, Aeg, Bosch, Electrolux, Asko zijn zeker ook a-merken, en te vergelijken met Miele.
Simpel genomen worden er al jaren appels en peren met elkaar vergeleken, de specificaties van de verschillende merken lopen zo uiteen dat er 123 geen goed oordeel over kan worden geveld. 

Naar onze mening…..

Waar het merk Miele, bij de wasmachines, tijden is blijven hangen in een laag toerental voor het centrifugeren zijn de merken als Siemens, Aeg, Bosch, Electrolux, Asko hier veel vooruitstrevender in. Jaren terug hadden veel Miele wasautomaten een gemiddeld laag toerental en een laag vulgewicht waartegenover de andere merken dit steeds hoger en zwaarder maakte.

Het is dan ook geen hogere wiskunde om te begrijpen dat de merken Siemens, Aeg, Bosch, Electrolux, Asko het met elke wasbeurt zwaarder te verduren had dan de Miele. In het achterhoofd meegenomen dat een wasmachine vaker te vol dan te leeg draait, is de slijtage nog groter. Hieruit is de langere levensduur van de oudere Miele’s te verklaren.

Meegenomen dat de machines van de merken Siemens, Aeg, Bosch, Electrolux, Asko vaker voorop lopen met energieverbruik, innovaties en andere gemakken die u als consument als “prettig” ervaart vinden wij de uitdrukking “…. er is geen betere” niet meer van toepassing. Onze witgoed monteur roept altijd gekscherend, “…. er is geen duurdere!”.

Wat als uw witgoed kapot is…….

image

Het meeste witgoed is door ons goed te repareren, de vraag blijft alleen of de reparatie in verhouding staat met de aanschafprijs, de huidige nieuwprijs en de totale reparatie kosten. Uiteraard geven wij altijd zoveel mogelijk inzicht in de kosten. Helaas hebben wij het diploma “helderziend” nog niet behaald, dus ook onze monteur kan ernaast zitten.
Soms hoeft de monteur slechts zijn neus te gebruiken, zichtbaar in bovenstaande foto, hier is de bedrading bij de Miele motor compleet weggesmolten waardoor de bijkeuken blauw stond van de rook !

image

Terugkomend op de vergelijking tussen de merken. De prijs van de onderdelen is voor het merk Miele altijd schrikbarend duurder dan bij de merken Siemens, Aeg, Bosch, Electrolux, Asko. Om het simpel te vergelijken pakken we twee electronica modules, één van Miele en één van Bosch / Siemens. Het prijsverschil tussen deze twee merken is ruim 250 euro !

Bovenstaande filmpje ziet u een beschadigd anker van een Miele motor (9jr oud).

U begrijpt… wij komen uw Miele machine graag repareren, maar bedenk wel, wanneer u een nieuwe machine aan gaat schaffen “ Miele er is geen … … . . ” Als u dan toch ouderwetse kwaliteit wilt hebben, overweeg dan een model uit de premium lijn van Siemens of ga voor de degelijkheid van een Asko ! Uiteraard kunt u die bij ons aanschaffen.

Heeft u ook een machine die niet meer goed werkt, woont u in de regio van Den Haag ? Meld dan direct u storing digitaal aan op:

http://www.reparatiewasmachinevaatwasser.nl/storingsformulier


Erkende Reparatie Bedrijven


De afgelopen weken is er weer veel stof opgewaaid in het witgoedland. De monteur van Esrwitgoed.nl is diverse keren geconfronteerd met de uitzending van AvroTros-Opgelicht. Hierin is, een bij ons bekende, malafide witgoedonderneming aan de tand gevoeld!

Wanneer u denkt dat er in de regio Den Haag geen malafide witgoed bedrijven actief zijn heeft u het helaas mis… Diverse keren zijn wij direct geconfronteerd met deze malafide praktijken, dure aanbetalingen en vervolgens niet meer op komen dagen, onderdelen vervangen die ouder dan het origineel zijn of nog sterker, de machine verder kapot maken dan hij al is, jazeker het is geen uitzondering!

Met verbazing zien wij ook dat er nog steeds mensen zijn die blind voor de goedkoopste aanbieder op google gaan, zonder onderzoek. Vergeet nooit dat kwaliteit nu eenmaal tijd, aandacht en dus geld kost. Een simpele zoekopdracht volstaat vaak om een hoop ellende te voorkomen !

Wij doen bij Esrwitgoed.nl altijd onze uiterste best om de klanten tevreden te houden, geven garantie op een reparatie en zijn aangesloten bij Uneto-Vni met de geschillencommissie. Zo bent u gegarendeerd van een eerlijke reparatie.

image

Maar hoe weet u nu of een bedrijf “bonafide” of “malafide” te boek staat? Wij proberen u een paar handvatten te geven:
1 - Google altijd nog apart op de bedrijfsnaam.
2 - Ga na of het bedrijf is aangesloten bij een erkende branche vereniging, in dit geval Uneto-Vni ( wij zijn hier te vinden )
3 - Kijk of er een onafhankelijke review site beschikbaar is ( in ons geval is dit de FeedbackCompany )

Bent u nieuwsgierig naar de uitzending van AvroTros-Opgelicht, kijk het fragment dan hier

Heeft u ook een machine die niet meer goed werkt, woont u in de regio van Den Haag ? Meld dan direct u storing digitaal aan op:

http://www.reparatiewasmachinevaatwasser.nl/storingsformulier


Reparatie Vaatwasser E24, E09, E24 etc..

De monteur van Esrwitgoed.nl komt steeds vaker bij vaatwassers waar door klanten zelf, of door derde, verkeerde of halve diagnoses zijn gesteld. Erg vervelend voor de consument, die vaak, kort tijd na een eerste reparatie, voor een kostbare uitgave komt te staan.
Gelukkig worden er bij ons regelmatig bijscholingen gevolgd, waardoor onze witgoed monteur de reparatie aan de vaatwasser goed en kundig kan uitvoeren.

In de korte foto compilatie (youtube) belichten we de aanpak van veel voorkomende problemen (in dit geval de bsh* vaatwassers). Vaatwassers geven de error / storing vaak weer op het display in de vorm van een E met daarachter twee cijfers. De witgoedmonteur kan deze opzoeken in de documentatie en de mogelijke oorzaken erbij vinden.

Over het algemeen is niet goed onderhoud van de vaatwasser een belangrijke oorzaak, zorg ervoor dat er geen grof vuil zoals pitten, tandenstokers, touwtjes, broodclipjes, clipjes van drankblikjes, glas in de vaatwasser kan komen. Draai de borden even om boven de vuilnisbak.
Ook het altijd draaien op de ECO stand of lage temperaturen kan na verloop van tijd storingen aan uw vaatwasser geven. Draai bij voorkeur het warmste programma van uw vaatwasser minimaal 1x per week.

De meest voorkomende storingscodes zijn:

image

E09 : De vaatwasser doet langer over het programma, de vaatwasser droogt niet, de vaatwasser wast niet meer schoon : de vaatwasser heeft een probleem met de verwarming.

image

E15 : De vaatwasser blijft alleen afpompen, de vaatwasser start niet, de vaatwasser pompt af wanneer hij uit staat of met de deur open, er is een lekkage in de machine en hierdoor is de aquastop geactiveerd !

image

E24 : De vaatwasser pompt het water niet weg, de vaatwasser begint met zijn programma maar stopt binnen 3 minuten, de vaatwasser heeft een probleem met een van de pompen

Heeft u ook een vaatwasser die niet meer goed werkt, woont u in de regio van Den Haag ? Meld dan direct u storing digitaal aan op:
http://www.reparatiewasmachinevaatwasser.nl/storingsformulier

*bsh = Bosch, Siemens, Neff, Gagenau, Constructa en nog een paar kleinere lokale merken.

Calgon

Tja, wasmachines leven langer met Calgon. Het deuntje krijg je nooit meer uit je hoofd. Maar leven wasmachines ook echt langer met Calgon? Calgon deed een test voor de volgende - volgens Calgon - Nederlandse situatie: wassen met hard water (12 DH) en op 60 graden.

De witgoed monteur komt de gebruiker van het witte poeder nog dagelijks tegen, onnodig en zonde van het geld !


Bij het tv programma van Radar (Avro-Tros) hebben ze het onderzocht, en jawel… wat de echte vakman al weet nu ook bevestigd door Radar :
Voor slechts 0,4% zou het een eventuele reparatie hebben voorkomen.

Ook Esrwitgoed.nl adviseerd… gebruik Géén Calgon !

Mocht het zo zijn dat uw machine toch een defect heeft, bijvoorbeeld een kapotte verwaming (element), dan zijn de reparatie kosten vaak veel goedkoper dan het gebruik van Calgon de gehele levensduur.

https://radar.avrotros.nl/uitzend…/gemist/03-10-2011/calgon/

Heeft u ook een machine die niet meer goed werkt, woont u in de regio van Den Haag ? Meld dan direct u storing digitaal aan op:

http://www.reparatiewasmachinevaatwasser.nl/storingsformulier

Reparatie droger doet niets in Den Haag  Weer een tevreden klant geholpen, de wasdroger draait weer als een zonnetje! Wij kregen...


Reparatie droger doet niets in Den Haag 

Weer een tevreden klant geholpen, de wasdroger draait weer als een zonnetje! Wij kregen de melding binnen dat de wasdroger helemaal niets meer deed, aangekomen bij de klant blijkt de droger wel gewoon stroom te krijgen maar er gebeurd helemaal niets als we hem aanzetten.

Na een kort onderzoek moeten we concluderen dat de electronica defect is, gelukkig hebben we hier veel ervaring mee. In plaats van een nieuwe (dure) electronica te plaatsen hebben we de oude gerepareerd.

Even testen en draaien, weer een gelukkige klant !

Heeft u ook een droger die niet meer goed werkt, woont u in de regio van Den Haag ? Meld dan direct u storing digitaal aan op:

http://www.reparatiewasmachinevaatwasser.nl/storingsformulier